Bjørn debuterar Senior Tour på Trevose – Golf News

0 0


Thomas Bjørn, den vinnande kaptenen i Ryder Cup 2018 och 15-gången vinnare av Europaturnén, kommer att göra sin seniordebut på veckans Farmfoods European Legends Links Championship, som hålls på Trevose Golf & Country Club i Cornwall 18-20 juni.

Den mest framgångsrika danska golfaren genom tiderna fyllde 50 år tidigare i år och kommer att göra sin Legends Tour-båge i den första tävlingen på europeisk mark sedan Touren ommärktes 2020.

Den trefaldiga Ryder Cup-vinnande spelaren kommer att förenas i Cornwall av turneringsvärd och 1991 Masters Champion Ian Woosnam och 1999 Open Champion Paul Lawrie.

Bjørn går in i nästa fas av sin karriär på Legends Tour efter att ha tävlat på European Tour i 25 säsonger i rad, sedan han fick sitt kort genom att vinna 1995 Challenge Tour Rankings.

“Jag ser verkligen fram emot att göra min Legends Tour-debut”, sa han. ”Jag har känt många av dessa killar länge, så jag är glad att kunna komma ikapp och tillbringa lite tid med dem igen. Killarna är fortfarande otroligt konkurrenskraftiga, och golfstandarden kommer att vara väldigt hög, så jag vet att jag måste vara knivskarp för att kunna tävla där jag vill vara högst upp på topplistorna.

“Jag tycker att det är en riktigt spännande tid att vara med i Legends Tour efter förändringarna under de senaste 12 månaderna och jag är intresserad av att se vad framtiden innebär.”

Klicka på för en lista över starttider här.Source link

Lämna en kommentar

Mailadressen kommer inte att visas.