Dagens Bikerumor-bild: Fred på jorden

0 3


bikerumor bild av dagen på natten vilar en klein cykel mot ett trästaket där en liten metallkrubba är placerad med ordet fred ovanför.

Foto skickat av Steven Hoover, ”Efter en lång dag på jobbet hoppade jag på min KKP (Cover Conversion Project) och gick ut på en 1 timmars natttur, jag fann mig själv rulla genom stadsdelar och tog in ljuset. Många av husen gick all-in i år med strålkastare, blinkande lampor och jätteblåsmycken. Jag hittade detta längs ett staket och det kom verkligen ihop med mig. När detta galna år tar slut måste vi ge fred och dela fred. Cykeln är en Klein MTB från 1999 omvandlad till en gruscykel med full Shimano GRX och en Pro Discover Bar och Stem. Fantastisk ridcykel. ”

Vi älskar alltid att se bilder från var du rider och delar gärna dem med våra läsare runt om i världen här på dagens bild. Skicka in dina bilder med en beskrivning här.

* Observera att allmänna utrymmen och parker kan ha begränsningar eller vara stängda för allmänheten på grund av COVID-19, kontrollera innan du går ut.Source link

Lämna en kommentar

Mailadressen kommer inte att visas.