Dustin Johnson avslöjar Masters Champions Dinner menu – Golf News

0 0


Dustin Johnson har valt några fasta amerikanska basrätter till sin Champions Dinner-meny

Dustin Johnson har avslutat veckor med kulinariska spekulationer med tillkännagivandet om sitt val av meny till Masters Champions-middagen 2021, som kommer att hållas den 6 april.

Trots att mästaren 2020 bekänner sin kärlek till Augustas berömda smörgåsar med pimentost, har DJ kommit med några riktigt publiktrevliga rätter för att få festen igång före säsongens första stora.

Han tänker på saker med hummer- och majsbröd som en aptitretare för att hålla sina amerikanska medarbetare glada, medan han lugnar de engelska gästerna – för närvarande representerade endast av Danny Willett och Nick Faldo – med en sida av grisar i filtar.

Medan Caesar Salad-förrätten som följer inte kommer att tända världen, blir det allvarligt med surf ‘n’ turf-huvudrätten av filébiff och miso-marinerad havsabborre, åtföljd av en sida av potatismos och vårgrönsaker. Vi är inte säkra på om det är ett “antingen eller alternativ”, men förväntar oss att Patrick Reed har båda.

För dem som har sparat lite utrymme till efterrätt, slår DJ in måltiden med en god gammal äppelpaj med en persikaskonare och en skopa vaniljglass.

Inga detaljer har givits om dryckesalternativen eller vad som finns på vinlistan, men vi kan bara föreställa oss att med tanke på de varierande nationaliteterna och åldrarna hos middagarna kommer baren att vara gratis för alla. Diet Cokes och Arnold Palmer Iced Tea runt, förväntar vi oss.

Hummer- och majsfritterar

Filébiff och Mos

Peach Cobbler



Source link

Lämna en kommentar

Mailadressen kommer inte att visas.