Leading Legends ringer in sina avstånd med SkyCaddie – Golf News

0 0


SkyCaddie GPS användes av sju av de tio bästa finisharna vid helgens Farmfoods European Legends Links Championship vid Trevose och understryker vikten av att ha rätt yardages till hands, oavsett hur bra din gunga är.

Turneringens vinnare, Sydafrikas Chris Williams (bilden ovan), använde sin SkyCaddie SX500 GPS-avståndsmätare under hela evenemanget, liksom Andrew Oldcorn och Peter Baker (T5), plus David Shacklady, Peter Wilson, Clark Dennis och Markus Brier (alla T7) .

I mästerskapet, som var årets första Legends Tour-händelse, använde över hälften av alla tävlande SkyCaddie GPS för sina yardages.

Legends Tour-arrangörerna arbetade också med SkyCaddie när de ställde in tapparna vid turneringen. SkyCaddie tillhandahöll sedan de dagliga stiftarken för spelare att använda. Varje dags stift hämtades också WiFi till konkurrenternas SkyCaddie GPS-handdatorer.

Williams fåglade den sista som tappade turneringen och slog ett perfekt 8-järn till tre meter efter att ha använt sin SkyCaddie för att få en yardage i den uppförsbacke 18 vid Trevose.

“På det sista tillvägagångssättet använde jag SkyCaddies markör för att få en yardage till en viss punkt på greenen, som jag gör på de flesta hål”, sa Williams efter sin första seger i Europa i en turneringskarriär som spänner över 40 år. “Med en bra yardage var mitt sinne klart och jag slog ett fantastiskt skott.”

”Jag litar på min SkyCaddies yardages och använder den nu 99,9% av tiden i turneringsspel. Jag behöver inte använda en yardage-bok längre. SkyCaddie är nu en del av min tee-shot-rutin, det ger mig en yardage där jag faktiskt vill slå bollen. Vid Trevose. som många länkkurser. du möter ofta ett blindskott över högar – till exempel tillvägagångssättet till den första greenen om du är ur position. I dessa fall sparar SkyCaddie mig mycket tid, det är omedelbart och det är bra även i dåligt väder, säger han.

Turneringsvärd och 1991 Masters Champion Ian Woosnam är en annan Legends Tour-konkurrent som nu använder SkyCaddie GPS för yardages under turneringar. Han sa: “Jag använder min SkyCaddie på varje tee för att bedöma transport och runouts när farorna är inom räckvidden, och att ha dagens förspända stift ger mig en fullständig färdplan för varje hål utan att oroa mig för synfält.”

SkyCaddies nya SX550-modell kommer att ta över från SX500 som den gynnade GPS-enheten bland elitgolfspelare när den lanseras i Storbritannien i slutet av denna månad.

För mer information om alla SkyCaddies GPS-enheter, besök www.skycaddie.co.ukSource link

Lämna en kommentar

Mailadressen kommer inte att visas.