Måste titta: Kriss Kyle Out of Season drar världens första knep i Red Bull MTB Edit

0 3


Premiär idag på Red Bull TV, Out of Season visar den 29 år gamla BMX-föraren Kris Kyle visar ett antal världens första tricks ner en unik specialbyggd linje i de distinkta skogarna i nordöstra Wales. Börjar med ett fall på 21 fot från taket på en skogstuga (som Kriss faktiskt faller från vid sitt första försök), håller Kriss en mängd lekfulla och originella stunts som kommer genom varje vridning, sväng och ramp medan snabbspårande droneskott fördjupar tittarna på svansen på Kriss spårcykel.

Fotokredit: Red Bull Content Pool

Kriss Kyle: Utanför säsongen

Kriss Kyle sa, ”Det är lite galet att tro att jag har gått från att cykla på MTB för två år sedan främst för att hålla sakerna fräscha och roliga, till att nu producera denna fantastiska redigering med Red Bull. Det var riktigt svårt att ta knep, jag kunde lätt landa på en BMX bara för att sedan göra dem över 100 gånger på spårcykeln. Det kändes definitivt som att lära sig åka igen på vissa punkter. ”

kriss kyle utanför säsongens ritt

”Jag ville att redigeringen skulle vara en mountainbikeversion av Kalejdoskop, inklusive några av de funktioner som jag designade för den videon. När jag besökte platsen med spårbyggarna skissade de upp sin vision och det var allt jag drömde om. Från den tiden handlade det om att visa människor den passion jag har för MTB och bara kunna komma tillbaka till något. ”

”Den metod jag tog för att förbereda min kropp för denna redigering var som ingenting jag har gjort tidigare. Jag visste att min kropp förmodligen skulle ta mer av ett slag när jag navigerade hårdare knep med en tyngre cykel i leriga förhållanden. Jag tror att det slutade hjälpa mig att komma tillbaka på cykeln snabbare när jag bröt mitt revben eftersom jag var i så bra kondition. Jag insåg faktiskt inte att jag hade brutit mitt revben när jag gjorde det, allt adrenalinet gick och i all ärlighet kunde det ha varit mycket värre eftersom jag lyckades missa flera trädstubbar när jag föll. ”

lriss kyle mtb utanför säsongen

”Ett stort rop till regissören Matty Lambert, George Eccleston, Jake Walters och resten av byggnadsbesättningen på Revolution Bike Park, liksom Red Bull som hjälpte till att göra mina drömmar verklighet för Utanför säsongen. Jag känner verkligen att jag bara har skrapat på ytan med min spårridning, jag är så glad att se vad som är nästa! ”

RedBull.com/KrissKyleSource link

Lämna en kommentar

Mailadressen kommer inte att visas.