Na vinner Sony Open – Golfnyheter

0 3


Kevin Na fåglade fyra av sina sex sista hål, inklusive det 18: e, för att vinna PGA Tour’s Sony Open med ett enda slag.

Amerikanern var tre skott bakom den spelande partnern Brendan Steele med nio hål att spela, men Steele spelade nio i två över för att avsluta oavgjort fjärde. Na var ute i två under och gjorde sedan tre fåglar i följd efter att ha blivit den 12: e. Han tappade in för fågel den 18: e för att skjuta 65, med Joaquin Niemann och Chris Kirk som delade andraplatsen.

För Na, 37, var det hans femte PGA Tour-titel och fjärde seger i hans sista 55 starter. Segern tog honom upp till 23: e på världsrankingen, nära hans karriär-bästa 19: e.

”Det känns fantastiskt att få en bra start i år och komma tillbaka i nästa års turnering av mästare. Det är bara alla positiva. Men jag skulle vilja vinna ytterligare en innan säsongen är över, sa Na. ”Jag brukade vara en riktigt konsekvent spelare, många topp 10-tal, många gjort nedskärningar. Att vinna var fortfarande viktigt då, men att vinna kändes lite avlägsen för mig. Jag visste att jag kunde göra det; Jag har gjort det förut, men jag gick så många år utan att vinna att jag glömde den känslan. Jag tror att erfarenhet är anledningen till att jag har vunnit. Erfarenhet och självförtroende. När du gör det igen verkar det som om nästa kommer lättare. All den här tiden väntar lönar sig just nu. ”Source link

Lämna en kommentar

Mailadressen kommer inte att visas.