Super Sully stiger till tre-skott-ledningen i Dubai – Golf News

0 0


Andy Sullivan kryssade till en tre-skott-ledning vid halvvägs av Golf i Dubai-mästerskapet, där engelsmännens 17 under totalt kom nära att slå ett nytt European Tour-rekord för lägsta 36-hålsresultat.

Den 33-årige Midlander har redan en seger under sitt säte den här säsongen, efter att ha vunnit det engelska mästerskapet i augusti med sju slag med en 27-par-par totalt, och den poängen ser ut att bli misshandlad om han fortsätter den här venen.

Sullivan njöt av de låga poängförhållandena än en gång på Fire Course på Jumeriah Golf Estates, när han kortade fem fåglar och en örn för att skriva på en sex-under-66 för att lägga till sin öppning 61 – med sina 17 under halvvägs totalt en blyg av Ernie Els 18 under halvvägs totalt på Heineken Classic 2004.

Det satte lite dagsljus mellan den tidigare Ryder Cup-spelaren och hans engelska landsmän Ross Fisher och Matt Wallace, som delade andraplatsen på 14 under rubriken in i helgen. Skottlands Craig Howie, tyska Max Schmitt och Antoine Rozner från Frankrike var alla två slag längre bak.

Sullivan sa efter sin runda: ”Jag pratade med min psykolog innan jag gick ut om att vara tålmodig och ger själv så många chanser som möjligt. Jag var verkligen tvungen att arbeta hårt för att hålla mig tålmodig. När jag var tre till nio kändes det inte lika bra som igår, men jag visste att jag fortfarande var på rätt väg. Jag visste att jag svängde det bra och om jag kunde fortsätt att ge mig själv möjligheter Jag kunde få några att komma in. Om du hade sagt till mig att jag skulle skjuta 61, 66 hade jag tagit bort din hand.

”Mina processer var riktigt bra. Jag såg linjerna väldigt bra. Pace var lite fast idag och jag slog några a några meter förbi, vilket är anledningen till att jag missade på högsidan några gånger, men Jag känner att jag har det de golfboll under någon form av kontroll just nu. Jag vet vilka former jag kan slå och hur mycket jag kan flytta den. Det känns bara riktigt bekväm där ute från tee och in i greenerna känns det som om det inte finns många stift som jag inte kan få, vilket är en trevlig känsla att ha. Det Did händer inte för ofta under säsongen, så det är trevligt att ha det. ”

Klicka på för att få en fullständig lista över poängen härSource link

Lämna en kommentar

Mailadressen kommer inte att visas.